Coffee break színesben - design kávéfőző

Design kávéfőző

Sokunk szíve dobban meg egy-egy unalmas, szürke előadás közben, ha azt halljuk: Coffee break! Agatha Ruiz de la Prada arról gondoskodik, hogy a szünetünk színes és vidám legyen, a Nescafé pedig arról, hogy a kávénk ízletes. Hogy is van ez? Ennek járunk utána.

Agatha munkáit a festészetből táplálkozó grafikus világ jellemzi. Előszeretettel használja a piros és a pink kombinációját. A markáns, félreismerhetetlen színek és a tervező védjegyévé vált formák (szívek, virágok és pöttyök) minden munkájában megjelennek.

Design kávéfőző

Agatha Ruiz de la Prada maga az élet, a szín és az emóció. Minden ruhadarab, berendezési tárgy, kiegészítő, ami kikerül a keze alól, életerőt sugároz, így a fásultság és a bánat gyorsan ható ellenszere lesz. Színt visz a szünetünkbe, az életünkbe és a konyhánkba. Egy sima fehér konyha üde kis színfoltja, dekorációja lehet ez a kávéfőző. Reggel, amikor fáradtan, álmosan kibotorkálunk a kávéért egy kis jókedvet is kapunk mellé.

A designer nem csak színes, bohókás ruháival, harsogóan friss színvilágával emelkedik ki a divattervezők világából, hanem azzal is, hogy sok, különböző iparágban tevékenykedő céggel dolgozik együtt. Kávéfőző gépen kívül tervezett már mobiltelefont, csempét, karórát, szőnyeget, virág formájú mosdótálat, termoszt, bukósisakot, házi kedvenceknek fekhelyet, határidőnaplót és joghurtos poharat is.

A Dots kollekció kávéfőzői a konyha stílusos kiegészítői, hiszen ötvözik az innovációt és a dizájnt. Remek ajándék ötlet, de vigyázz mert csak limitált kiadásban kapható!

Design kávéfőző

Design kávéfőző

Ha netán a szíves megoldásokat részesíted előnyben, akkor javaslom a nagysikerű, tavalyi kollekciót:

Design kávéfőző