Mérlegelj az asztalnál

Mérleghinta étkező asztal

Salone Internazionale del Mobile 2012

Bútor és lakberendezési kiállítás Milánó

Papírból bútor

Papír design bútor

Kis Knoll dolgok a nagyvilágból

Modern design - gyerekbútor

Fiókból széket

Fiókos szekrény vagy szék bútor

Óriás kocka, vagy liliputi lakás?

Rubik kocka kinézetű nappali tároló szekrény

Molteni Arc-a

Molteni üveg étkező asztal

Fürdőszoba az Axortól

Axor fürdőszoba bútor kollekció

Tükröm, tükröm...

Glas Italia üveg tükör

Egy kis üveg - sorozatfüggőknek

Glas Italia üveg szekrény

A nagy varázsló - Valcucine fürdőszoba szekrény

Valcucine fürdőszoba szekrény

Kisasztalok a nagyvilágból

Fém kisasztalok

Egy igazi ölelés - a szófától

Ölelés szófa kanapé

Lusta éjszakákat kínál a BB Italia ágya

Lusta éjszakák ágy

Még több bútor cikk >>>

Minden ami bútor: ágy, szék, asztal, szekrény, kanapé...

A lakberendezés egyik fontos eszköze a bútorok megfelelő megválasztása. Látszólag könnyű a feladat, ha még nincs bútor a lakásban. Ekkor elég kinyitni neves bútor gyártók katalógusait és választani a jobbnál-jobb enteriőrökből, amikben bőven van egymáshoz passzoló ágy, szék, asztal, szekrény, kanapé, ülőgarnitúra és egyéb bútor.

Persze maguk a lakberendezők is gyakran kerülnek olyan helyzetbe, amikor adott már a kanapé a nappaliban és feladat a hozzáillő fotel, szekrény és polc megtalálása. Ahogy a jól megválasztott étkező szék és asztal harmóniát ad, úgy van ezzel a nappali szekrénysor és ülőgarnitúra, vagy a modern kanapé és szekrény is. Van olyan szoba, ahol több bútor darabot kell összehangolni, de a hálószobában például elsősorban az ágy dominál.

A legszebb feladat olyan lakást bebútorozni, ahol a nappali-étkező-konyha egy légtérben van. A konyha eleve speciális hely: legtöbbször egybefüggő konyhabútor, munkalap és felső szekrény biztosítja, hogy ne legyen stílus keveredés a bútorok között. Az étkező asztal és szék stílusa viszont gyakran nagyon különbözik attól, amit a nappaliban található fotel, kanapé vagy heverő, és a szekrény, szekrénysor vagy polc sugall. Ilyenkor jön jól, ha a ismered milyen bútorok harmonizálnak jól egymással.

Természetesen az otthon-lakberendezés enteriőr magazinban is megtalálható néhány különleges ágy vagy asztal, fotel vagy kanapé, szék és pad, szekrény és polc. Azonban magazinunk bemutat sok olyan ház, lakás beltéri bútor elrendezését is, amik jó ötleteket adhatnak neked a megfelelő bútorok összeválogatásához. Egyszóval segítünk abban, hogy a bútor választásod ne a bútorboltban dőljön el.

Nem tagadjuk, nekünk is vannak kedvenc bútoraink. Pár különleges ágy, tetszetős fotel, vagy szép vonalvezetésű kanapé hasonló érzésekkel töltenek el minket, mint mikor más az autókat nézegeti. De a praktikus szekrény, mutatós étkező asztal, vagy kényelmes szék is megdobogtatja a szívünket. Ezeket a favoritokat is becsempésztük a bútor kínálatunkba.

Amikről itt olvashatsz: nappali bútorok: fotel, kanapé, heverő, kanapéágy, szekrény, puff, nappali szekrénysor, polc, könyvespolc, komód, bőr ülőgarnitúra, hálószoba bútorok: ágy, matrac, franciaágy, emeletes ágy, éjjeli szekrény, gyerek bútorok: pelenkázó, baba bútor ötletek, gyermek bútor tippek, ifjúsági bútor ötletek, szoba bútorok: ülőgarnitúra, sarok ülőgarnitúra, étkező és konyha bútorok: konyha szekrény, étkező asztal, szék, pad, ülőke, tálaló, előszoba bútorok: fogas, beépített szekrény, irodai bútorok: görgős szék, íróasztal, irodabútor, kerti bútorok: hinta ágy, napozó ágy, kerti asztal és szék, továbbá: fürdőszoba bútor ötletek, bútorbolt, bútor szövet, egyéb bútorok.

Máshol keresd: dekoráció, kiegészítők, függöny, árnyékolás.

Ne itt keresd: bútoráruház, bútor asztalos, használt bútorok, bútor üzlet, rattan bútorok, antik bútorok, bútor gyártás, egyedi bútor készítés.